Om oss

Vi som står bak merket Arctic Superhealth er Jeanette Lindberg og Renate Mørch. Vi har bakgrunn fra lange tradisjoner innen fiske i den nordlige delen av landet vårt. Vår oldefar, fiskeren og kapteinen, Karl Andreassen, gjorde i 1948 det som antas å være verdens største sildefangst. Vår bestefars tidligere fiskeskøyte "MS Reine" opererer idag som hvalsafaribåt ut fra Andenes. 

Verdien av sunn mat og de naturlige, rike ressursene havet byr på er det viktig å videreforedle med respekt. Med arven fra fiskerfamilien har det vært viktig for oss å finne råvarer til oljen vår som er ærlige, naturlige og bærekraftige slik at fremtidige generasjoner også kan høste fra disse fantastiske naturressursene.

Den viktigste ingrediensen er råoljen og foredlingen av denne. Skreien fiskes i ett av de reneste havområdene og oljen fremstilles etter GOED (the Global Organization for EPA and DHA Omega-3s) strenge kvalitetsstandarder. Det er viktig for oss at oljen har riktig innhold av omega-3 fettsyrene EPA og DHA for å ha en helsemessig effekt som kosttilskudd.

Vår oljes unike kvalitet er den nøytrale smaken. Dette er samtidig et viktig kvalitetstegn for en marin omega-3 olje og helt avgjørende for å sikre de positive helseeffektene. Tyske myndigheter har godkjent den samme foredlede råoljen som er i Arctic Superhealth Omega-3 olje for tilsetning i morsmelkerstatning.